منوی اصلی
وصیت شهدا
وصیت شهدا
لينک دوستان
پيوندهاي روزانه
نويسندگان
درباره

كشور ما جوان زياد دارد. براي اخلاق و رفتار صحيح جوانان چه بايد كرد؟ چگونه مي توان جوانان را از گنداب انحراف سياسي و اخلاقي حفظ كرد؟ كدام قالب مناسب اين كار است؟ من بسيج را مناسب مي دانم بسيج بهترين قالب براي اين منظور است بسيج يك ضرورت براي اين كشور است. دشمن منتظر خاكريز نرم است تا نفوذ كند، هوشيار باشيد. مقام معظم رهبري
جستجو
مطالب پيشين
آرشيو مطالب
لوگوی دوستان
ابزار و قالب وبلاگ
کاربردی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 229
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 229
بازدید ماه : 243
بازدید کل : 21294
تعداد مطالب : 77
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


www.doostqurani.ir/

دوست قرآنی" href="http://doostqurani.ir/">دوست قرآنی

ابر برچسب ها




برچسب ها :




برچسب ها :

 

 

 

شهید غلامعلی رستمی

 

شهید غلامعلی رستمی در سال 1330 در شهرستان زابل دیده به جهان گشود.از دست دادن پدر و عدم امکانات مالی وی را مجبور به ترک تحصیل کرد.پس از اتمام دوران سربازی,به استخدام نیروی انتظامی در آمد و در مناطقی چون سفیدک,رود ماهی,نصرت آباد و چشمه زیارت انجام وظیفه کرد.شهید یسیار مقید به نماز اول وقت بود و دیگران را نیز توصیه می نمود.مهربانی و عطوفت وی زبانزد همکاران بود و از خاطرات خوش خانواده اش نیک خلقیهای او می باشد وی در عملیاتی که منجر به درگیری با اشرار منطقه ی چشمه زیارت گردید به فیض شهادت نایل آمد.

درس خواندن و کسب کمالات اخلاقی و طی مدارج بلند علمی از توصیه های آن شهید عزیز به فرزندانش بود.

 یادوخاطره شهیدان گرامی باد

 




برچسب ها :

شهید علیرضا صادقی

 

شهید علیرضا صادقی در سال 1352 در روستای کرمی از توابع شیب آب شهرستان زابل در خانواده ای مومن و مذهبی دیده به جهان گشود.تحصیلات مقطع ابتدایی را در زادگاهش سپری کرد و دوران راهنمایی را در روستای همجوار به نام ابراهیم آباد به پایان رساند و موفق به اخذ مدرک سیکل شد.سپس به استخدام نیروی انتظامی در آمد و برای سرکوبی اشرار و سودا گران مرگ از هیچ کوششی دریغ نورزید.مدت سه سال را در گشت زنیها و درگیریها شرکت جست.سرانجام در یکی از همین درگیریها در منطقه ی ایرانشهر در تاریخ 12/8/1374 با ابراز رشادتها و شجاعتهای بسیاری و به درک واصل کردن تنی چند از اشرار به فیض شهادت نایل آمد.

 

شهید صادقی فردی مومن و معتقد به نظام اسلامی بود,اخلاقی پسندیده داشت,به نماز اول وقت اهمیت می داد.دوستان را امر به معروف و نهی از منکر می کرد و آنها را به احترام به والدین ترغیب می نمود.

 

 

 

                           شهادت را نه در جنگ، در مبارزه می دهند

                                ما هنوز شهادتی بی درد می طلبیم

غافل که شهادت را جز به اهل درد نمی دهند . . .

 

 

 

  یاد و خاطره شهیدان گرامی باد

 

 

 

 

 

 




برچسب ها :

 

شهیدعباس ابراهیمی درسال1342درروستای اسماعیل قنبرازتوابع بخش شیب آب شهرستان زابل درخانواده مذهبی ومتدین دیده به جهان گشود درسن7 سالگی دردبستان اسماعیل قنبرکه آلان به نام خودشهید متبرک گشته است مشغول به تحصیل شدوپس ازاتمام دوران ابتدایی در روستای تیمورآباد که تقریبادرفاصله1.5کیلومتری روستای اسماعیل قنبر می باشدواردمدرسه راهنمایی گردید وتحصیلات خود راتاگرفتن مدرک سیکل ادامه داد پس ازاخذ مدرک سیکل به مدت یک سال بیکار بود ودر دوران تحصیلات ابتدایی وراهنمایی ومدت بیکاری درکارهای کشاورزی باپدرش کمک میکرد به گفته یکی ازهمکلاسی هایش که الان معاون فرمانداری شهرستان زابل هست درتظاهرات وراهپیمایی هایی که ازطرف مدرسه برگزار می شد مشارکت داشت ودر کارهای روزمره باپدرومادر کمک می کرد مخصوصا درکار زراعت وکشاورزی به طوری که یک روز ازمدرسه جلوترازما،دوچرخه خویش راسواروبه راه افتاد ازاوپرسیدیم بااین عجله کجا میروی  جواب داد : میروم که با پدرم زمین را آبیاری کنم. اخلاق بسیار خوب وپسندیده ای داشت درمجالس ومراسمات مذهبی  حضور داشت قرآن راتلاوت می کرد کتاب های مذهبی واسلامی رامطالعه می نمود. درادامه برای طی نمودن خدمت سربازی در تاریخ 18/09/1360وارد ارتش جمهوری اسلامی درآمدوپس از اتمام سه ماه آموزش درکرمان به جبهه های نبرد حق علیه باطل اعزام شدند ودرمنطقه خونین شهر با دشمن بعثی می جنگیدند درچندین عملیات شرکت داشتند تا بالاخره درتاریخ07/03/1361درعملیات بیت المقدس براثراصابت گلوله دشمن بعثی درخونین شهر به درجه رفیع شهادت نائل آمد بهترین مطلبی که از زبان بزرگان روستا میتوانم بگویم این است زمانی که این شهید را به روستا آوردند چون  اولین شهیداین روستا بود تقریبا  مردم چندین روستای اطراف جمع شده ودرتشیع جنازه ایشان شرکت داشتند بطوری که کسی تشخیص نمیداد که برادر یا خواهر شهید کیست جو روستا در غم و اندوه و تقریبا مسیر دو کیلو متری روستا تا مزار پراز جمعیت تشیع کننده بود                                                           
خاطرات خانواده شهید: شهید عباس ابراهیمی همه دوستان، آشنایان و اقوام را به داشتن رفتار و کردار نیک دعوت و اهمیت دادن به نماز را توصیه می نمود ، در کارها با مردم کمک و با تمامی اعضای خانواده اش خوش اخلاق ،مهربان و فردی متواضع و متعهدبود و درانجام کارها تلاش و کوشش فراوان داشت .                                     

 

 




برچسب ها :

 

شهید پرویز راهدار
شهید پرویز راهدار در سال 1344در یکی از روستاهای شهرستان زابل به نام روستاي اسماعيل قنبر متولد شد پس از طی تحصیلات دوره ابتدایی وارد آموزشگاه گروهبانی شدو باطی دوره آموزش به استخدام ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمدو از همین طریق به جبهه نبردعلیه باطل اعزام شد سرانجام پس از سه سال حضور مستمر در میادین نبرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره بعثی در تاریخ 5/3/1365به فیض عظیم شهادت نایل آمد.
شهیدراهدار فردی خوش اخلاق وعاشق قرآن واهل بیت عصمت وطهارت بود.همیشه سعی در جلب رضایت پدرومادرداشت واز حقوق ماهیانه اش زندگی آنان راتامین میکرد.


بیار مرکب بی زین وجوشن بی پشت    که مردجنگ نه از کارزاربرگردد
ازاین مدافعه بی فتح برنمی گردیم    مگرکه توسن ما بی سوار برگردد

 

 

 




برچسب ها :



استوار دوم شهید حسینعلی صوفی در سال 1344 در روستای اسماعیل قنبر از توابع شهرستان زابل در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود.تحصیلات خود را تا سوم راهنمایی ادامه داد.در دوران تحصیل برای تامین هزینه ی زندگی ناچار بود کار بکند.در دوران پیروزی انقلاب در تظاهرات و راهپیماییها شرکت داشت.پس از پیروزی انقلاب به استخدام ارتش در آمد و به جبهه های جنگ اعزام گردید.وی فردی با ایمان و نیک سیرت بود و در سلام کردن به دیگران پیشی می گرفت.با نقل خاطرات خوش جبهه و جنگ برای بچهای روستا آنها را به جبهه های جنگ تشویق میکرد و میگفت وظیفه ی هر مسلمانی هست که از میهن و ناموس خود دفاع کند.او شهادت را افتخار می دانست و خطاب به پدر و مادرش چنین می نویسد))بعد از شهادت من گریه نکنید,افتخار کنید به اینکه من در راه اسلام و قرآن شهید بشوم.شهادت افتخاریست که نصیب هر کسی نمی شود,همواره امام را دعا کنید تا سایه اش بر مملکت عزیز,استوار باشد.))سرانجام پس از دو سال حضور فعال در جنگ در تاریخ 18/4/66 در منطقه ی عملیاتی سومار توسط انفجار نارنجک دشمن به فیض شهادت نایل آمد.


 به دست های کریمانه ای مسیح نسیم          بشوی نعش شهیدان گل ز شبنم خون
 به زخم های سیاه ستاره بگذارید             در انتهای افقهای بسته مرحم خون

 

 




برچسب ها :




برچسب ها :




برچسب ها :

نام پدر : سيد علي
تاریخ تولد : شنبه ، 1 دي ، 1307
محل تولد : زابل
سن هنگام شهادت: 53
تحصیلات : اجتهاد
تخصص : فقه و اصول
زندگي نامه

سابقه مبارزاتي: از علماي فعال در نهضت امام خميني (ره) از سال 1341      (هـ .ش)، پرچمداري فعاليت هاي سياسي اسلامي در سيستان و بلوچستان، نمايندگي حضرت امام خميني(ره) و آيت الله العظمي حكيم(ره) در امور شرعي، تحت تعقيب مستمر از طرف ساواك،‌ همكاري با مؤتلفه اسلامي و بويژه با شهيد حجت الاسلام والمسلمين سيد علي اندرزگو در جهاد مسلحانه، تحمل زندانهاي مخوف ساواك

مسئوليت ها: نمايندگي حضرت امام راحل و مراجع ديگر در استان سيستان و بلوچستان،‌ رئيس مدرسه علميه زابل، حاكم شرع در استان سيستان و بلوچستان، مسئول كميته انقلاب اسلامي زابل، نماينده مردم زابل در مجلس شوراي اسلامي

آثار علمي: تأليف و ترجمه منطق منظوم به نام «منتهي الميزان»، مدح اميرالمومنين،‌ تأليف چند كتاب در منطق و معارف اسلامي
 
تولد تا جواني
سيد محمد تقي حسيني طباطبائي فرزند سيدعلي در نخستين روز زمستان سال 1307 در خانواده اي روحاني و كشاورز، در روستاي چلنگ شهرستان زابل از توابع استان سيستان و بلوچستان ديده به جهان گشود. پس از طي دوران طفوليت به دليل عشق و علاقه ي وصف ناپذيري كه به تحصيل علم داشت راهي مكتب كه در آن زمان محل يادگيري دين و دانش بود رفت.

پس از فراگيري خواندن و نوشتن، براي سيراب شدن از چشمه و جويبار معرفت به شهر زابل هجرت كرد. وي از همان دوران نوجواني به مطالعه كتب اسلامي و نهج البلاغه علاقه داشت و 16 ساله بود كه دوره مقدمات، صرف و نحو و معاني بيان را در "حوزه علميه" شهر زابل آموخت. در سال 1325 هجري شمسي به شهر مقدس مشهد مشرف و در مدرسه بالاسر كه مملو از فضاي روحاني بود مشغول به ادامه تحصيل شد و مدتي را نيز در مدرسه «نواب» براي تحصيل معارف اسلامي گذراند.

 

                                        




برچسب ها :


صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 8 صفحه بعد